Frank de Moei: Alles wat je moet weten voor je iets van hem koopt!

Frank de Moei. Klopt het dat je meer over hem wilt weten?

Frank de Moei is een professionele life-coach en de schrijver van diverse cursussen, waaronder de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Als je zoekt naar Frank de Moei, dan zit het er dik in dat je aan het overwegen bent om de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen aan te schaffen. Dan wil je natuurlijk wel graag weten of hij te vertrouwen is…

Ik geef je groot gelijk. Ik zoek zelf ook altijd naar ervaringen, recensies of reviews van het product of van degene die het product heeft gemaakt, voordat ik tot aanschaf overga. In deze review geef ik je informatie over wie Frank de Moei is en wat je van zijn producten kunt verwachten.

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is de auteur van o.a. de razend populaire e-cursus om je zelfvertrouwen blijvend te vergroten, de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Frank is een professionele life-coach, een expert in het begeleiden van mensen die snel een blijvende positieve verandering willen creëren in hun leven. Zijn passies zijn coaching, training, psychologie en ontwikkeling. Hij is ervan overtuigd dat je alles al in je hebt om het leven te leiden dat je wenst en dat je veel sterker bent en veel meer kunt dan je denkt.

Frank de Moei is een internationaal trainer en gediplomeerd life-coach die aangesloten is bij de Nederlandse Orde van beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Hij maakt niet alleen gebruik van zijn opleidingen in positieve psychologie en professionele life-coaching, maar ook van zijn jarenlange ervaring op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen helpt jou om je zelfvertrouwen op peil te brengen. Door zijn jarenlange ervaring heeft Frank een e-cursus weten te verpakken in 12 weken. Vergelijk dat maar eens met jarenlange wekelijkse sessies…

Is Frank de Moei te vertrouwen?

Ik denk dat ik de vraag “Is Frank de Moei te vertrouwen” het beste kan beantwoorden door mezelf iets af te vragen. Zou ik de e-cursus Blijven Zelfvertrouwen van Frank de Moei nog steeds aanschaffen met de kennis die ik nu heb? Ik kan hier alleen maar ja op antwoorden, dus Frank de Moei is te vertrouwen. Wat zijn producten extra aantrekkelijk maakt, is dat je ze online kunt aanschaffen. Je krijgt direct toegang en kunt dus meteen aan de slag.

Toen ik de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen aanschafte, vond ik het best bijzonder dat Frank een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie erop geeft. Je kunt uitproberen en dan ook nog je geld terugvragen??

Frank heeft zo veel vertrouwen in zijn product dat hij deze garantie probeert te geven.

Voor mij zijn de 30 dagen voorbij, maar het is geen moment bij me opgekomen om mijn geld terug te vragen.

Frank de Moei ervaringen

Mijn ervaringen met de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen zijn zeer zeker positief. Ik heb de informatie verslonden en ben ermee aan de slag gegaan. Ook de bonusboeken bekijk ik nog geregeld.

Je kunt hier meer lezen over mijn ervaring met de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Ik had zelf geen vragen bij het werken met de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Toch was ik nieuwsgierig of ik antwoord zou krijgen, als ik wel een vraag zou stellen. Ik heb dus een keer een mail naar Frank de Moei gestuurd en een vraag gesteld die ik als test bedacht had. Binnen een dag had ik een antwoord. De klantenservice lijkt mij prima in orde en wat ik echt prettig vind, is dat er een echt mens achter de cursus zit.

Eindoordeel

Mijn eindoordeel over Frank de Moei en zijn producten, is positief. Je krijgt erg veel nuttige informatie. De informatie is ook duidelijk en je kunt direct ermee beginnen. Je kunt ook met een gerust had vertrouwen op zijn kennis en de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen aanschaffen als je dat van plan was.

Als je toch nog twijfels hebt, lees dan mijn e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen Review of lees over e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen download, of kijk op de website van Frank via deze speciale geheime kortingslink.

NAAR DE GEHEIME E-CURSUS BLIJVEND ZELFVERTROUWEN KORTINGSPAGINA
 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *