E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review + mijn samenvatting van 464 woorden!

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review?

Ik heb de populaire e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei gekocht via zijn officiële websites. In dit artikel vertel ik je mijn ervaringen, mijn resultaten en een korte samenvatting van de cursus.

Je bent waarschijnlijk bij deze e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review terechtgekomen, omdat je overweegt om de cursus aan te schaffen. Voordat ik iets koop, zoek ik zelf ook altijd naar reviews. Natuurlijk heb ik dan het liefst een review van iemand die het product zelf ook heeft gekocht. Ja toch? Anders heb je er nog niks aan.

Wat is de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is een 12-wekelijkse online cursus over het blijvend vergroten van je zelfvertrouwen. Het bestaat uit 3 gedeeltes waarin je stap voor stap komt tot het eindresultaat: je zelfvertrouwen is blijvend vergroot en je kunt vanaf nu veel meer uit het leven halen dan voorheen.

Wie is schrijver Frank de Moei?

Frank de Moei is de schrijver van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Frank is een life-coach en een expert in het begeleiden van mensen die hun leven op een positieve manier willen veranderen. Dit op een snelle én blijvende manier.

Frank is een internationaal trainer en gediplomeerd life-coach die is aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en bij de European Mentoring and coaching Council (EMCC). Niet alleen heeft Frank de Moei opleidingen en diploma’s in positieve psychologie en professionele Life-coaching, maar hij maakt ook gebruik van zijn jarenlange ervaring op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Coaching, training, psychologie en persoonlijke ontwikkeling zijn zijn passies.

Misschien heb je ook belangstelling in een korte samenvatting voordat je de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen download?

Voor wie is de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen bedoeld?

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen is voor iedereen die het zat is om onzeker te zijn in het werk of het privéleven of om zich druk te maken om wat anderen van hem of haar denken.

In de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen krijg je geleerd wat zelfvertrouwen precies is en waarom het de basis is van een gelukkig leven. Daarna ga je onderzoeken hoe het gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan en ga je nieuwere en betere conclusies trekken. Als je weet wat zelfvertrouwen is en hoe een gebrek aan zelfvertrouwen ontstaat, ga je tenslotte werken aan het creëren van een gezond, sterk en blijvend zelfvertrouwen.

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen: mijn ervaring

Vanzelfsprekend heb ik de e-cursus enige tijd geleden ook aangeschaft. Voordat ik een review schreef, wilde ik het zelf goed uitproberen, en uit eigen ervaring kunnen schrijven over de resultaten.

De verkooppagina kwam op mij al meteen erg betrouwbaar over. Al had ik wel twijfels of het niet allemaal te mooi was om waar te zijn.

Wat me op de verkooppagina echt raakte, was de opmerking:”Ik geloof dat je alles al in je hebt om het leven te leiden dat je wenst.” Ik hoefde dus niet te veranderen in heel iemand anders, maar ik moest gewoon een kant van mezelf wakker schudden die nog niet actief was.

Ik ben dan ook met de cursus aan de slag gegaan en al vrij snel groeide mijn inzicht in mezelf en maakte ik vorderingen. Ik heb alles heel serieus doorlopen en ik voel me een stuk zelfverzekerder dan voorheen. Ik zit veel beter in mijn vel en mijn leven is veel leuker dan voorheen.

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen kopen

Ik heb de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen, inclusief de bonussen, gekocht via de officiële website van Frank de Moei. Ik betaalde hiervoor €49. Er is een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie van toepassing, dus ik durfde het wel uit te proberen. Als het niks was, kon ik toch mijn geld terugvragen, dacht ik. Nadat ik betaald had, kreeg ik direct toegang. Ik was blij dat ik er direct mee aan de slag kon.

Ik kon het allemaal openen op mijn computer, mijn tablet en mijn telefoon. Waar ik ook was, ik kon ermee aan de slag.

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen inhoud

De e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen bestaat uit 3 delen. Je leert wat zelfvertrouwen is, je gaat ontdekken hoe jouw gebrek aan zelfvertrouwen is ontstaan en tenslotte ga je jouw zelfvertrouwen blijvend vergroten.

Frank geeft duidelijke informatie en geeft ook oefeningen en opdrachten, zodat je ook in de praktijk kunt brengen, wat je in theorie hebt geleerd. Alles is begrijpelijk geschreven.

Mijn resultaten met de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Ik had een vreselijk laag zelfbeeld en was erg verlegen. Dat was ik echt helemaal zat. Door het serieus volgen van de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen, bloeide ik op. Mijn leven is een stuk rijker. Ik grijp nu kansen. Soms geef ik zelfs presentaties voor grote groepen mensen. Dit was voorheen ondenkbaar!

Ervaringen van anderen

Ik ben erg positief over de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen, omdat ik bereikt heb wat ik wilde bereiken.

Dit is wat anderen erover zeggen:

Echt door veranderd
Hoi Frank, Ik heb ontzettend veel aan deze cursus. Ik begin het echt te begrijpen en het lukt me steeds beter om het toe te passen. Ik voel me veel zekerder, maak me veel minder druk om de mening van anderen en doe meer wat ik zelf wil. Ik merk zowel op mijn werk als privé dat het me veel oplevert! Dus ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om deze cursus te gaan doen. Zelfvertrouwen is de basis van alles!

Ik zou deze cursus ook echt aan anderen aanraden. Heb ik zelfs al gedaan aan een vriendin, die is er nu ook sinds een aantal weken mee bezig en is er ook heel positief over, het werkt voor haar ook heel goed. Dat zul je binnenkort via de tussentijdse evaluatie vast ook van haar zelf horen!

Dus ik wil je ontzettend bedanken voor deze geweldige cursus en ik ben nog heel benieuwd naar de laatste mailtjes en hoe ik me daar verder mee kan ontwikkelen!

(Aan einde cursus): Bedankt voor deze cursus! Ik heb er heel veel aan gehad! Ik ben er echt door veranderd en voel dat ik mijn leven veel meer op mijn eigen manier kan leven, dat ik voor mezelf durf te kiezen. En daardoor wordt alles veel leuker! Dank je wel daarvoor! Ik vond het een hele goede cursus, goed geschreven en goed opgebouwd. De inzichten waren heel nuttig en werden op een goede manier gebracht. Dus heel erg bedankt!!
SG, vrouw

Bedankt
De eerste mail van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen heb ik gisteren ontvangen en de oefeningen heb ik gisteren ook al gemaakt. In het begin was het niet makkelijk om antwoorden te vinden op de vraag over positieve eigenschappen van mezelf. Maar na een tijdje rustig nadenken kreeg ik veel antwoorden die positief zijn. Ik ben ook begonnen met de positieve affirmaties vele malen op te schrijven op een groot blad. Zo versnel ik verandering op het gebied van de diep van binnen geankerde overtuigingen…Ik merk nu al dat er verandering aan het komen is op gebied van mijn zelfvertrouwen. Bedankt om deze mooie cursus aan te bieden via internet!
DV, man

Geniet veel meer van het leven
Bedankt voor deze cursus, het heeft mij goed gedaan. ik heb er veel van geleerd. Ik was onderweg maar had mijn leven en doel helemaal uit het oog verloren, en stond meer open voor de wensen van anderen dan die van mezelf,
waardoor de frustraties alleen maar ophoopten.

Nu sta ik veel sterker in mijn schoenen en blijf verder oefenen en groeien. Ik ben bewuster bezig met mezelf en met mijn geluk en geniet dus echt veel meer van het leven. Stap per stap voorruit.. en genieten van elk klein geluk, en het goed gevoel komt er automatisch bij… Hartelijk dank
HG, vrouw

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen garantie

Het verbaasde me dat de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen wordt verkocht met een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Je kunt dus, als je geen enkel resultaat ziet of ontevreden bent, gewoon het geld terugvragen. Je loopt dus geen enkel risico!

E-Cursus Blijvend Zelfvertrouwen eindoordeel

Je hebt nu gelezen wat mijn ervaring is met de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen. Ik heb ook nog een samenvatting van 464 woorden erover geschreven.

Ik vind de e-cursus compleet en duidelijk. Je leert hoe je je zelfvertrouwen blijvend vergroot. Je hoeft er alleen maar de gereedschappen te gebruiken die Frank de Moei jou aanreikt in deze cursus.

E-cursus Blijvend Zelfvertrouwen (+ geheime kortingslink)

Wil jij ook je zelfvertrouwen blijvend vergroten met de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Klik dan hier voor de geheime kortingspagina en bestel de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

En.. als het toch tegenvalt, vraag je toch gewoon het geld terug?

e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen
NAAR DE GEHEIME E-CURSUS BLIJVEND ZELFVERTROUWEN KORTINGSPAGINA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *