Boek over zelfvertrouwen nodig? Klik dan snel hier!

Ben je op zoek naar een boek over zelfvertrouwen? Op deze pagina vind je alles over boek over zelfvertrouwen en je kunt er bovendien direct mee aan de slag!

Zelfvertrouwen is belangrijk. Als je te weinig zelfvertrouwen hebt, dan kun je daar getresst en ongelukkig van worden. Je prestaties nemen af. Daardoor neemt je zelfvertrouwen nog verder af en zo kom je in een neerwaartse spiraal terecht.

Het omgekeerde is ook waar. Als je meer zelfvertrouwen hebt, gaan veel dingen beter, waardoor je zelfvertrouwen nog verder stijgt!

boek over zelfvertrouwen

Het is belangrijk dat je je realiseert dat negativiteit kan leiden tot laag zelfvertrouwen. Stop daar dus mee. Betrap jezelf op negatieve uitspraken en probeer deze direct te veranderen in een positieve uitspraak.

Doe dit ook in je gedachten. Als je gedachten in een negative spiraal zitten, moet er een alarm af gaan. Richt je gedachten dan direct de positieve kant op. Richt je op de dingen die goed zijn aan datgene waar je negatief over praat of negatief aan denkt.

Ik ga ervan uit dat jij echt op zoek bent naar een boek over zelfvertrouwen, want anders was je hier niet.

Boek over zelfvertrouwen

Een tijd geleden vond ik de website van Frank de Moei. Frank de Moei is een kundige, geschoolde en gediplomeerde, professionele coach en trainer met jarenlange ervaring. Deze jarenlange ervaring heeft hij gebruikt om een geweldig boek over zelfvertrouwen te schrijven

Zijn boek over zelfvertrouwen (zelf noemt hij het een cursus blijvend zelfvertrouwen) kan jou erbij helpen om in korte tijd jouw zelfvertrouwen te verbeteren en ook jouw zelfrespect terug te vinden. Hier heb ik een e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review geschreven. Wil je deze ook lezen?

Probeer jezelf eens voor te stellen hoe jouw leven zou zijn als je zelfvertrouwen zou hebben? Hoe het zou zijn om een positief zelfbeeld te hebben, positief in het leven te staan, in de spiegel te kijken en een gevoel van trots te ervaren?

Zou het niet geweldig zijn als een boek over zelfvertrouwen daarvoor zou kunnen zorgen?

Het boek over zelfvertrouwen van Frank (cursus blijvend zelfvertrouwen noemt hij het zelf) geeft jou direct de gereedschappen om dit doel te bereiken!

Deze cursus blijvend zelfvertrouwen heeft Frank door zijn jarenlange ervaring kunnen verdelen over slechts 12 weken. Dat is nog minder dan 3 maanden! Vergelijk dat maar eens met jezelf jarenlang naar wekelijkse sessies slepen…

Als je op zoek bent naar een boek over zelfvertrouwen, dan kan ik je de cursus blijvend zelfvertrouwen van harte aanbevelen.

Klik nu hier om direct naar de website van Frank de Moei te gaan >>

Ik weet zeker dat je er heel veel profijt van gaat hebben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *